duminică, 31 august 2008

Cum il poti cunoaste pe dumnezeu?
Asa cum Avraam a fost "un prieten a lui Dumnezeu"datorita supunerii si ascultarii lui fata de Dumnezeu , si tu poti ajunge sa-L cunosti pe Dumnezeu si sa beneficiezii de indurararea Lui . A-L cunoaste pe Dumnezeu prin faptul ca I te supui cu adevarat fiind plin de incredere in El este cea mai importanta experienta a vietii tale.Ce minunat este faptul ca Dumnezeu li se descopera tuturor celor care-l cauta cu toata inima!
Daca te intorci de pe calea ta si I te supui cu adevarat lui Dumnezeu, Duhul lui va locui in tine.Nimic nu va fi in stare sa te desparta de dragostea Lui , daca te increzi in promisiunile Lui si daca Il urmezi cu ascultare.El va fi Dumnezeul tau , iar tu ii vei apartine Lui , ca un lucru de pret. Vei fi descoperit in El te-a cumparat cu un pret mare si ca El doreste sa aiba partasie cu tine - acum si eternitate.
Cere-i lu Dumnezeu sa te ajute sa intelegi aceste citate din Cuvantul lui Dumnezeu pe care urmeaza sa le studiezi .Dumnezeu a inspirat pe oameni dupa voia Sa, sa scrie aceste cuvinte si le-a pastrat intr-un mod miraculos de-a lungul generatiiei , in ciuda tuturor incercarilor lui Satan de a le distruge.

Niciun comentariu: